>

Recensies

Motorhotel Bike-Inn wordt beoordeeld op verschillende reviewsites. Wij stellen het erg op prijs als je een recensie over ons achterlaat op Google, Tripadvisor of Zoover! Een overzicht van verschillende beoordelingen die we hebben ontvangen vind je hier.

Vriendelijke ontvangst. Nette, schone kamers. Eigenaars geven graag tips over routes, restaurants, bezienswaardigheden , openbaar vervoer. Motor kan in een afgesloten garage. Een mooi terras tegen de wijnberg aan. Ontbijt nix mis mee. Als ik dan toch iets te zeuren willen/moet hebben, te dunne plastic kleerhangers ;) Niet geschikt om een zware motorjas op te hangen. Daarentegen wel een kapstok. En ja.....er zijn regels. Deze zijn ook puur om de overige gasten te beschermen. Wil een gezellig, ongecompliceerd verblijf? zit je daar goed. Mag je één keer per jaar van de vrouw een weekend weg met je "clubje" om je klem te zuipen of het beest uit te hangen? Zoek dan verder.

m. geijen
24 september 2020

We zijn vorige week 3 dagen in het hotel van Bike Inn geweest. Warme ontvangst en een relaxte sfeer. We zijn hier al diverse malen geweest, en het was altijd leuk met persoonlijke aandacht. De kamers zijn netjes en schoon. Die keren dat we er gegeten hebben was het lekker. Ontbijt is goed en voldoende. We zijn al aan het bekijken wanneer we de volgende keer kunnen gaan.

Joan van den Bosch
11 augustus 2019

Vrijdag aangekomen en in een warm bad aangekomen. De eigenaren hebben een hart voor motorrijders. De accommodatie is zeer netjes. Zeker een aanrader om met vrienden heen te gaan. Petra en John bij deze bedankt voor jullie goede zorgen en gezelligheid.

Erik
8 september 2019

Deze week voor de tweede keer een midweek bij Bike Inn geweest. Hebben een super mooie week gehad en hopen dit in het komende voorjaar nog eens te doen. Net hotel en een super goede verzorging en weer erg gezellig!! Schitterende omgeving om er met de motor op uit te trekken.

Henri van Wette
21 september 2019

3 nachten bij John en Petra in de Bike Inn gelogeerd, in 1 woord; helemaal geweldig. Ik zou zeggen, vooral in deze bizarre tijden ga gewoon naar deze toptent toe als je een verblijf in het Moezel gebied overweegt.

Marcel Klijn
27 mei 2020

Op zoek naar het ideale motorhotel ? Stop met zoeken, je hebt het gevonden ! Mooi en verzorgd hotel, vriendelijke en behulpzame uitbaters, nette en ruime kamers, perfecte motorstalling en een ideale ligging. Geweldige ervaring zeker ook dankzij de gastvrijheid van de uitbaters !!

Ed Santi
27 juli 2020